Dansschool in Den Haag

Dansschool We Love 2 Dance in Den Haag

Dansschool We Love 2 Dance is een dansschool in hartje Den Haag, aan de Volendamlaan 660 in het stadsdeel Leyenburg. Wij zijn een leuke, gezellige dansschool waar plezier en vooral kwaliteit voorop staan. Onze professionele docenten zijn gediplomeerd en hebben ervaring in het lesgeven aan kinderen en volwassenen. Daarnaast treden zij op als danseres bij nationale en internationale shows. Kortom: We love 2 dance!

De docenten stimuleren tijdens de danslessen en optredens ook de creativiteit en de improvisatie. Hierdoor krijgen leerlingen meer inzicht in het inleven en uitbeelden van de dansstijlen. Aan het einde van iedere dansles wordt aandacht besteed aan een choreografie. Leerlingen die zich verder willen ontwikkelen in de danswereld krijgen bij We Love 2 Dance extra aandacht. Zij worden geadviseerd bij de te kiezen opleiding, zoals bijvoorbeeld een dansacademie of een opleiding tot dansdocent.

Je kunt al lessen volgen vanaf je 3e verjaardag en daar kun je mee doorgaan tot op zeer hoge leeftijd. Bij We Love 2 Dance is iedereen welkom. Op onze dansschool kun je voor alle dansstijlen een gratis proefles volgen. Natuurlijk mag je vriendjes of vriendinnetjes meenemen naar een proefles. Je bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen in onze professionele dansstudio, met danszaal, dansvloer, spiegelwand, barre en muziekinstallatie. Voor de ouders is er een gezellige lounge.

Dansstijlen

Er wordt les gegeven in verschillende stijlen, zoals klassiek ballet, modern jazzballet, streetdance, hip-hop en zumba dansen voor volwassenen. Voor de allerjongste kinderen is er peuter- en kleuter ballet of kids dance. Kom leren dansen in de stijl die bij jou past.

Evenementen en optredens

Jaarlijks organiseert We Love 2 Dance een eindvoorstelling. In de loop van het schooljaar schitteren onze leerlingen bij modeshows en diverse optredens.

Ook organiseert We Love 2 Dance kinder evenementen, zoals het sinterklaasfeest en andere kinderfeestjes, het vieren van je verjaardag, enzovoort.

Like ons en volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws. We hopen je snel op dansschool We Love 2 Dance in een van onze lessen te zien.

Dansles in Den Haag

Dansles Dansscholen Stijldansen

  • Tarieven

    Schrijf je nu in bij We ❤ 2 Dance voor het nieuwe seizoen 2018!

    Jaarlijks (11 maanden x €28)€ 308,-
    Halfjaarlijks € 154,-
    Maandelijks€ 28,-