Inschrijven

Inschrijfformulier


Of open hier inschrijfformulier het van We ❤ 2 Dance.
Klik rechtsonder op opslaan of afdrukken om het formulier te printen.

Heb je nog geen gratis proefles gevolgd?
Meld je dan nu aan voor een gratis proefles en ervaar of je dansen net zo leuk vindt als wij.
Na de proefles ontvang je van de docent een inschrijfformulier.

Het inschrijfformulier kun je bij de eerstvolgende les afgeven aan de docent.

          Welkom bij We ❤ 2 Dance!


  • Privacyverklaring

    WeLove2Dance, gevestigd aan Volendamlaan 660 te Den Haag is
    verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze
    privacyverklaring.

    Contactgegevens:
    www.welove2dance.nl
    Volendamlaan 660 te Den Haag

    Esmee Mulder is de Functionaris Gegevensbescherming van WeLove2Dance.
    Zij is te bereiken via info@welove2dance.nl

    WeLove2Dance verwerkt je persoonsgegevens omdat je deze gegevens aan ons hebt
    verstrekt voor het krijgen van danslessen en het innen van de contributie.

    Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

    • Voor- en achternaam
    • Geboortedatum
    • Adres
    • Telefoonnummer
    • E-mailadres
    • Bankrekeningnummer

    Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over
    websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders
    of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden
    ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo
    te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke
    toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke
    gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via
    info@welove2dance.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

    WeLove2Dance verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

    • Het afhandelen van de contributie
    • Je kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen
      voeren

    WeLove2Dance neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over
    zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

    WeLove2Dance bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de
    doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de voor
    onze administratie wettelijk voorgeschreven bewaartermijn. Daarna worden de
    gegevens vernietigd.

    WeLove2Dance verstrekt persoonsgegevens niet aan derden tenzij dit nodig is voor de
    uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke
    verplichting.

    WeLove2Dance gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

    Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
    Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in
    te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door

    WeLove2Dance en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je
    bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in
    een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

    Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je
    persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de
    verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@welove2dance.nl.

    Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een
    kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je
    pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort),
    paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je
    privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

    WeLove2Dance wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te
    dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de
    volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-
    persoonsgegevens/tip-ons

    WeLove2Dance neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende
    maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking
    en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch
    niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via
    info@welove2dance.nl

  • Tarieven

    Schrijf je nu in bij We ❤ 2 Dance voor het nieuwe seizoen 2018!

    Jaarlijks (10 maanden x €28)€ 280,-
    Halfjaarlijks (5 maanden x €28)€ 140,-
    Maandelijks€ 28,-