De leukste danslessen voor kinderen

Welove2dance biedt een breed scala aan danslessen voor kinderen uit Den Haag.

Bij ons staat plezier, sfeer en kwaliteit voorop! Op een ontspannen en speelse manier leren de kinderen de leukste choreografieรซn en kunnen zij op hun eigen niveau dansen.

Welove2dance is een dansschool, geschikt voor alle kinderen (beginnend of gevorderd), waar samen plezier maken centraal staat. Elk jaar werken we naar een spectaculaire eindvoorstelling toe en treden we op tijdens verschillende evenementen. Lijkt het je leuk? Schrijf je in voor een gratis proefles en neem een vriend(je) of vriendin(netje) mee!

Kinderfeestjes bij de leukste dansschool van Den Haag!

Ook bieden wij leuke kinderfeestjes aan waar je met jouw vriendjes en vriendinnetjes jouw verjaardag viert! Tijdens het 2,5 uur durend kinderfeestje worden er cupcakes versierd, spelletjes gespeeld, is er een fotoshoot en wordt er uiteraard een leuke dans aangeleerd, welke wordt afgesloten met een spetterend optreden voor de ouders. Er is ook de mogelijkheid om het feestje in een prinsessen thema te vieren.

De dansschool is centraal gelegen in het Haagse winkelcentrum Leyenburg en is makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en OV.

Bekijk de danslessen voor kinderen

Onze danslessen worden gegeven door professionele en goed opgeleide docenten. Elk kind krijgt persoonlijke aandacht, tijdens het werken aan hun ontwikkeling. Dansen heeft een belangrijke invloed op het ontwikkelen van een goede motoriek en stimuleert het zelfvertrouwen, de creativiteit en de fantasie. In de lessen werken de kinderen aan hun techniek, maar staat plezier voorop door samen te dansen.

Veelgestelde vragen

Ja, uw kind kan gedurende het hele seizoen een proefles komen volgen.

Vanaf de leeftijd van 2 jaar kunt u uw zoon of dochter opgeven.

Nee, helaas is er geen mogelijkheid voor ouders om in de les te kijken. Er is een lounge waar u kunt wachten en 2 keer per jaar houden wij een kijkles en bent u welkom om een kijkje te nemen in de les van uw zoon of dochter.

Dit is per les verschillend en staat beschreven per thema dansles. Zie Onze danslessen.

Ja, uw zoon/dochter is altijd welkom in meerdere lessen.

Ja, zeker u vindt ons aanbod bij Onze danslessen.

Ja, ook kinderen die niet lid zijn bij de dansschool kunnen een kinderfeestje boeken.

Ja, wij bieden bij het betalen van de contributie ook de mogelijkheid voor het gebruik van de Ooievaarspas.