Kom dansen bij de leukste dansschool van Den Haag! 

Welkom bij WeLove2Dance! Houd jij van dansen? Wij ook!

WeLove2Dance is een jonge en vernieuwende dansschool, gevestigd in Den Haag. Op onze school worden lessen gegeven in meerdere dansstijlen door professionele docenten. Onze ervaren docenten geven lessen aan kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen. Bij We Love 2 Dance staat plezier, sfeer en kwaliteit voorop! Wil jij de goede sfeer op onze dansschool in Den Haag komen proeven?

Meld je nu aan voor een gratis proefles! Daarbij mag je natuurlijk een vriend of vriendin meenemen.

De trotse eigenaressen van Dansschool WeLove2Dance

Wij zijn Vanessa (links) en Esmee (rechts). De trotse eigenaressen van Dansschool WeLove2Dance, gevestigd in het mooie Den Haag (stadsdeel Leyenburg). 

Op de dansacademie in Den Haag hebben wij elkaar leren kennen. Vanaf het eerste moment waren we vriendinnen. Niet gek, want voor ons beiden geldt dat dansen vanaf jongs af aan onze grote passie is. De afgelopen jaren hebben wij veel dans- en podiumervaring opgedaan. Bij elkaar hebben we honderden lessen en optredens verzorgd. Nu willen wij niets liever dan onze ervaring delen met andere danseressen bij WeLove2Dance.

Wij hopen dat jullie net zoveel plezier in dansen krijgen als wij altijd hebben gehad. WeLove2Dance staat plezier, sfeer en bovenal kwaliteit voorop! Tot gauw in één van onze danslessen?

Love, Esmee en Vanessa

De trotse eigenaressen van Dansschool WeLove2Dance

De danslessen van onze dansschool in Den Haag

K-pop

K-pop is een dansles waarin je choreografieën leert uit de videoclips van bekende K-pop artiesten als BTS, Blackpink, Twice en EXO. Ben jij een echte K-pop fan? Dan moet je deze les zeker volgen.

Streetdance

Streetdance zie je in videoclips, dansfilms en bij programma’s zoals So You Think You Can Dance & Dance dance dance! De hedendaagse dans op Top 40 muziek waar alles mag en kan. Streetdance is bewegen op de beat van coole songs!

Kids streetdance

De moeilijkheidsgraad ligt bij deze les lager dan bij Streetdance. De kinderen dansen op liedjes die passen bij de smaak van de leeftijdsgroep. Tijdens deze les leren de kids de basisprincipes van Streetdance. Buiten het feit dat bewegen voor kinderen gezond is, is het vooral heel erg leuk om samen te dansen!

Modern-Jazz

Streetdance zie je in videoclips, dansfilms en Modern-Jazz is oorspronkelijk ontstaan als tegenhanger van de klassieke ballettechniek. Deze dansvorm staat bekend om zijn veelzijdigheid in de menselijke beweging, het ritme, de dynamiek en het ruimtegebruik. Modern-Jazz is een populaire dansstijl waar je met je gevoel danst op diverse muziekstijlen.

Hip Hop

Hiphop is een dansstijl die dicht bij Streetdance ligt en bekend staat om het interpreteren van muziek en het uitwerken van bewegingen waarin veel diversiteit zit. De stoere Hiphop-choreografie wordt samengesteld op basis van de tekst, vibe en emotie van het nummer waarop wordt gedanst. Tijdens deze lessen wordt geleerd hoe je een verhaal moet dansen in strakke en harde dansbewegingen.

Peuter- / Kleuterballet

Peuters en kleuters hebben een natuurlijke behoefte om te bewegen en te dansen.  En wat is dan leuker om lekker samen te bewegen en te dansen?! Daarom is er Peuterballet en Kleuterballet. Het kind zet de eerste stapjes in de wereld van dans. Spelenderwijs wordt gewerkt aan houding en motoriek. Hoe eerder dit verder ontwikkeld wordt , des te groter de kans dat het danstalent komt boven drijven.

Zumba

Zumba is een swingende cardio work out op opzwepende Latijns Amerikaanse muziek. Calorie verbranding, spieropbouw en conditietraining komen allemaal aan bod in de les. Zumba is makkelijk te volgen, geen ingewikkelde pasjes en dus voor iedereen geschikt!kans dat het danstalent komt boven drijven.

Klassiek ballet

Klassiek ballet is een uitstekende training van het lichaam. Maar naast de techniekoefeningen komt ook “het dansen” uitgebreid aan bod. Dansgevoel, inleving en plezier bij Klassiek ballet zijn belangrijke elementen. Voor de gevorderde leerling kan de cursus Klassiek ballet uitgebreid worden met spitzenles.